Povestea brand-ului LEMNeria isi propune sa inspire oamenii sa poarte bijuterii care spun o poveste si transmit energie pozitiva. Ne dorim acest fapt pentru ca bijuteriile sa aiba o semnificatie aparte si sa nu fie usor inlocuite, minimizand astfel consumul.

Cream piese versatile, cu personalitate si din materiale naturale. Cream bijuterii sustenabile din dorinta ca aceste sa fie o bucata din schimbarea prezentului in care consumul este in ascensiune dramatica.

Ne propunem sa aducem frumosul naturii in mediul urban prin intermediul bijuteriilor din materiale naturale, dorind astfel sa se inteleaga importanta naturii, valorizand puritatea si efectele pozitive pe care le are asupra noastra natura si minimizand actiunilor negative ce duc la distrugerea ei.  Acesta este si motivul pentru care incercam sa intervenim cat mai putin asupra materialelor. Vi le oferim intr-o forma cat mai reala, pentru a vedea textura, a o simti si a  aprecia starea sa bruta.

Consideram ca actiunile iresponsabile ale fiecarei persoane influenteaza in mod direct mediul inconjurtor. Lumea modei este unul dintre domeniile care afecteaza extrem de negativ mediul.Prin folosirea materialelor naturale dorim sa va facem constienti de frumusetea naturii si unicitatea ei.

DA, putem sa fim frumoase fara sa afectam ce ne inconjoara. Se poate si altfel….

Credem in energie, in energia preluata de materialele folosit din natura, energia pozitiva pe care o transmitem bijuteriilor in momentul crearii. Aceasta provine din pasiunea pe care o avem pentru bijuterii si crearea lor. Si energia voastra, energia pe care o transmiteti in permaneta va contribui la continuarea povestii accesoriului

Ne place sa credem ca , odata cu trecerea timplui, bijuteriile noastre devin talismane! Si aceasta sa fie povestea brand-ului LEMNeria

Bijuterii contemporane din lemn

X

Abonează-te la newsletter

dacă dorești să primești sfaturi din domeniul fashion, noutăți și ofertele noastre speciale