O poveste cu un contur deschis care se scrie in fiecare zi , dar care are o baza solida construita pe corectitudinea fata de clienti, fata de planeta si fata de noi.

Totul a inceput in urma cu un an  si 11 luni, cand pasiunea pentru bijuterii si pentru lemn, dar si dorinta de a construi ceva m-au determinat sa abandonez domeniul pe care l-am stiudiat si am inceput sa merg pe un drum necunoscut. Am pornit cu mult curaj , daruire, inspiratie si putine finante.

Cine creeaza?

Persona din spatele povestii este  Iulia Zamfir, o fire sensibila, visatoare si care crede ca binele va invinge mereu. Cred ca frumusetea vietii este alcatuita din lucruri mici si cea mai buna inspiratie este simplitatea lucrurilor autentice. Am ales sa creez vijuterii, lucruri mici, delicate care sa infrumuseteze ziua unei persoane si care sa o faca mai increzatoare.

Inspiratie si valori…

Inspiratia este cea mai importanta si este cea care m-a ajutat sa conturez principiile dupa care ma ghidez.  Ma inspira totul , de la o simpla frunza, o floare. Apreciez cel mai mult simplitatea si armonia intalnita in natura, de aceea , natura este cea mai importanta sursa de inspiratie in  procesul creatiei. Un alt etalon este satul autentic romanesc. Am crescut la sat si am realizat ca multe dintre valorile de acolo, precum corectitudinea, respectul, simplitatea si autenticitatea , le pot integra in procesul de management si in relatiile cu clentii si colaboratorii.

Dupa cum spune si numele brandului, principala sursa de inspiratie este lemnul. Un copac se maturizeaza intr-un timp indelungat , incarcandu-se cu energia multor factori externi si indurand multe fenomene, iar aceste influente se vad in maiestria lor, in puterea pe care o arata, dar si in fargilitatea esentei. Eu nu privesc padurea ca pe un loc, ci ca pe o doamna puternica.

Ce propunem

Conceptul pe care il prezint se bazeaza pe naturalete, simplitate si delicatete, deoarece aceste caracteristici sunt mereu la moda si definesc structura unei femei.

Imi doresc ca in creatiile mele femeile sa se regaseasca , sa creada si sa si le insuseasca sufleteste.Nu doresc sa fie doar o podoaba a trupui, ci o parte a sufletului , pentru a nu fi schimbate la fiecare sezon.

Lucram cu materiale naturale care sa fie prietenoase cu natura , dar sa fie si o completare a corpului nostru.

Cred ca binele si schimbarea sta in alegerile fiecaruia, iar Lemneria doreste sa iti ofere posibilitatea de a alege schimbarea.

X

Abonează-te la newsletter

dacă dorești să primești sfaturi din domeniul fashion, noutăți și ofertele noastre speciale